Valitse kieli

Lennä lämmöllä – Aeronaut!     Tilaa tästä

oh-sexKuumailmapallojen maahantuonti

Aeronaut Ilmapallolennot toimii huippulaadukkaiden Ultramagic -kuumailmapallojen maahantuojana.
Takanamme on pitkä kokemus, Olemme toimineet Ultramagic -kuumailmapallojen edustajana Suomessa jo vuodesta 1990. Olemme tuoneet Ultramagiceja Suomeen yli 20 kappaletta, joka vastaa kaikkiaan yli 20 % markkinaosuutta.
Aeronautin kuumailmapallomyynti on alansa edelläkävijä Suomessa. Meihin voit luottaa kaikissa kuumailmapallon hankintaan liittyvissä asioissa.

Tuomme maahan perinteisten pallojen lisäksi laadukkaita Ultramagic Solo- ja Ultramagic Duo kuumailmapalloja, värikkäitä ja kestäviä kuumailmapallojen kuoria sekä tasokkaita Powerplus-polttimia. Pohjoismaiden ensimmäinen Ecomagic M-145 OH-FIN Suomi100 -kuumailmapallo saapui laivastoomme 2017 alkuvuodesta.

Lue lisää kuumailmapallon hankinnasta, maahantuomistamme kuumailmapalloista, persoonallisista kuumailmapallokuorista sekä laadukkaista Powerplus-polttimista.


lahtokuvaTehdään yhdessä haaveistasi totta!

Haaveissa kuumailmapallolento, lentokurssi tai oma kuumailmapallo?

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua pääsemään askel askeleeltä lähemmäs unelmiasi. Kerro lisää toiveistasi ja pyydä tarjous, niin mietitään miten voimme räätälöidä sinulle elämäsi lentoelämyksen!
Kuumailmapallolennätys ja monta muuta palvelua

 

Koulutus

Tarjoamme yksityisille ja ryhmille ainutlaatuisia ja luotettavia kuumailmapallolentoja kaikkina vuodenaikoina. Tarjoamme asiakkaillamme ripeällä palveluhenkisyydellä joustavasti unohtumattomia lentoelämyksiä. Lue lisää arvoistamme, henkilökunnastamme ja kalustostamme!


Aeronautin arvot

• Lentoturvallisuus - Hyvä ilmailutapa
• Luotettava palvelu ammattitaidolla
• Tehokkuus

Toteutamme arvojamme toimien vastuullisesti pitkäjänteisesti ja kannattavasti.

 

pallon tayttoa

Hyvä henkilökunta

Kuumailmapallolennätys on taitolaji, ja taito karttuu vain pitkällä kokemuksella. Siksi huolehdimmekin, että kaikilla työntekijöillämme on takanaan riittävästi kokemusta ja koulutusta sekä asiakaspalvelusta että kuumailmapallolentojen saloista. Lentäjinämme toimivat alan parhaan koulutuksen saaneet Aeronautin pilotit. Yhtiön vastuullisena johtajana toimii Markku Sipinen.

Aeronautin kuumailmapallolennätys tarjoaa laatua, johon voit aina luottaa!

 

oholoLentotoiminta

Kaupallinen ilmapallolentotoiminta on luvanvaraista ja siihen tarvittava lentotoimintalupa (AOC) on yhtiöllämme maamme toiseksi vanhin.

 

Moderni kalusto

Laadukkaiden Ultramagic-kuumailmapallojen maahantuojana meillä on luonnollisesti käytössämme alan viimeisin tietotaito. Kuumailmapallolennätys Aeronautin kyydissä on laadukas ja luotettava kokemus!

 

Yleisölennot

Kuumailmapallolennätys on ainutlaatuinen elämys. Tarjoamme ilmapallolentoelämyksiä Jyvässeudulla ja sopimuksen mukaan muuallakin.

 

Tuhkalennot

Tmi Aeronaut lensi huhtikuussa 2010 ainutlaatuiset tuhkalennot Suomessa. Lennoilla mitattiin alailmakehän tuhkapitoisuutta.

Suomi Lentää - Suomen itsenäisyyden 100-vuotta juhlistava hanke

Suomi100 -kuumailmapallo juhlistaa itsenäisyytemme juhlavuotta. Kalustossamme on käytössä Suomen Ilmailumuseon omistama Ecomagic M-145 kumailmapallo, joka lentää lukuisissa Suomi100 tilaisuuksissa ja muutenkin paljon eri puolilla suomea. Tätä varten Ilmailumuseo järjesti Suomi lentää -kampanjan, joka näkyy voimakkaasti Kaivopuiston lentonäytöksessä, SIL:n juhlavuoden päälentonäytöksessä Seinäjoella, Suomi-areenassa Porissa jne.

Koulutus

Harjoitamme lentokoulutusta. Olemme palloalan ainoa yksityinen lentokoulu ja eniten suomalaisia pallolentäjiä kouluttanut lentokoulu.

Koulutusmuotomme:

Ilmapallolentäjän lupakirja
Ilmapalloansiolentäjäkoulutus
Radiopuhelimenhoitajakoulutus

Kursseja järjestetään joustavasti tarpeen mukaan. Lue lisää lentokoulutuksesta.

 

ohkuuMainoslennot

Taivaalla lipuva kivitalon kokoinen mainos saa ansaitsemansa huomion. Ilmapallomainonta on tehokasta ja edullista.

 

Huoltotoiminta

Kuumailmapallojen huolto- ja korjaustominta tehdään Aeronautin huoltotiloissa Tikkakoskella. Teemme kaikki huollot ja korjaukset tilattaessa myös asiakkaiden kalustoon.

 

Julkaisutoiminta

Suomen ensimmäinen peruskurssille tarkoitettu oppimateriaalipaketti tuli täältä. Käytämme kokeneita henkilöitä toiminnassamme.

 

Konsultointi

Olemme saaneet olla auttamassa alkuun monia muitakin palloyrittäjiä ilmailusäädösten edellyttämissä laatutoimintaan liittyvissä asioissa. Lisäksi olemme suorittaneet koulutuksen arviointityötä toisen asteen oppilaitoksille. Aeronaut hoiti palvelusopimuksen perusteella myös Tikkakosken Lukion / Jyväskylän Lyseon lukion ilmailuopetusta.

Kysy lisää monipuolisista palveluistamme!