Valitse kieli

Lennä lämmöllä – Aeronaut!     Tilaa tästä

The Racer

Maailman johtava kisapallo

Maailmanmestareiden hioma timantti. Sopii huippulentäjien lisäksi erinomaisesti harrastuskäyttöön ja muotoilultaan loistava mainospallo. Miksi tyytyä vähempään?

Lue lisää The Racerista

OH-KAR

Ultramacig Solo

Kuumailmapallo yhdelle

Koe lentämisen jännitys ja hauskuus - täysin yksin - vapaasti pallon alla turvallisesti kiinnitettynä mukavaan istuimeen. Tämä on ollut useimpien kohdalla tähän saakka vain unelma. Sololla voit toteuttaa unelmasi...

solo

... ja kun haluat samantyyliseen tunnelmaan kaverisikin, voit valita tuotteistamme DUOn!

Lue lisää Solosta

Ultramagic Duo

duo

Kuumailmapallo kahdelle

Tähän saakka pallolla lentäminen istuimeen kiinnitettynä on ollut mahdollista vain yhdelle hengelle. Mutta nyt sekin on muuttunut. Solon kannoilla pitkän kehitysjakson jälkeen Ultramagic voi tyytyväisenä esitellä 'äärimmäisen lentolaitteen kahdelle' Duo.

Lue lisää Duosta

Kuumailmapallomyynti - Ultramagic

Oletko kiinnostunut oman kuumailmapallon hankkimisesta? Aeronaut on oikea osoitteesi myös pallon hankintaan liittyvissä kysymyksissä!

Aeronaut on Ultramagic -kuumailmapallojen edustaja Suomessa, vuodesta 1990. Olemme tuoneet Ultramagicia Suomeen 20 kappaletta, joka vastaa kaikkiaan yli 20 % markkinaosuutta. Aeronautin kuumailmapallomyynti on alansa edelläkävijä Suomessa. Meihin voit luottaa kaikissa kuumailmapallon hankintaan liittyvissä asioissa.

Oheisesta kuvagalleriasta voit tutusta kaikkiin maahantuomiimme Ultramagic - kuumailmapalloihin. Monen suomalaisen palloharrastajan ykkösvalinta on Ultramagic!

Aeronautin kuumailmapallomyynti auttaa sinua kaikissa kuumailmapallon myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää kuumailmapallon hankinnasta!

Kuoret

Kestävää laatua maailman parhaista kankaista

Jokaisen Ultramagic-kuoren laatu alkaa heti suunnittelun alkuvaiheista jatkuen läpi tuotantoprosessin ja päätyen tarkkaan katsastuslentoon. Oletpa ansiolentotoimintaa harjoittava yrittäjä tai kuumailmapallourheilun harrastaja voit olla varma, että Ultramagic kuori on erityisellä huolella juuri Sinun tarpeesi huomioiden valmistettu paras kuori, mitä rahalla saa. Käytämme vain maailman parhaita pallomateriaaleja.

Yhtiö ei ole sattumalta maailman johtava pallotehdas.

Lue lisää kuorista