Valitse kieli

Lennä lämmöllä – Aeronaut!     Tilaa tästä

The Racer

Maailman johtava kisapallo

Maailmanmestareiden hioma timantti. Sopii huippulentäjien lisäksi erinomaisesti harrastuskäyttöön ja muotoilultaan loistava mainospallo. Miksi tyytyä vähempään?

Lue lisää The Racerista

OH-KAR

Ultramacig Solo

Kuumailmapallo yhdelle

Koe lentämisen jännitys ja hauskuus - täysin yksin - vapaasti pallon alla turvallisesti kiinnitettynä mukavaan istuimeen. Tämä on ollut useimpien kohdalla tähän saakka vain unelma. Sololla voit toteuttaa unelmasi...

solo

... ja kun haluat samantyyliseen tunnelmaan kaverisikin, voit valita tuotteistamme DUOn!

Lue lisää Solosta

Ultramagic Duo

duo

Kuumailmapallo kahdelle

Tähän saakka pallolla lentäminen istuimeen kiinnitettynä on ollut mahdollista vain yhdelle hengelle. Mutta nyt sekin on muuttunut. Solon kannoilla pitkän kehitysjakson jälkeen Ultramagic voi tyytyväisenä esitellä 'äärimmäisen lentolaitteen kahdelle' Duo.

Lue lisää Duosta

Parhaat kuumailmapallopolttimet tarpeittesi mukaan

Aeronautilta saat tyylikkään kuoren ja korin lisäksi kuumailmapalloosi myös tehokkaat ja laadukkaat kuumailmapallopolttimet. Ultramagic takaa laatua, johon muut eivät pysty!

 

MK-32

Kuva1 MK32

Tutustu tarkemmin uuteen MK-32:een Esitys

 

Powerplus Single - tuttu ja turvallinen

powerplus poltink• Ultramagic Powerplus -kuumailmapallopolttimien sarjan ensimmäinen poltin: Powerplus Single.
• Kaunis Paolo Bonnanon suunnittelema ja yhteistyössä Ultramagicin kanssa kehittämä ainutlaatuinen poltinjärjestelmä yhdistää pää- ja karjapolttimen yhden venttiilin liikkeeseen antaen lisää tehoa ilman ylimääräistä painoa.
• Powerplus Single on nyt saatavilla Mk 32 poltinperheen lisäksi.
• Äärimmäisen kompakti Powerplus Single painaa poltinkehikko ja letkut mukaan lukien vain 14 kg. Powerplus Singlellä on maailman korkein teho-painosuhde tuotannossa olevista kuumailmapallopolttimista. Siinä on myös tehokas ja hiljainen karjaliekki.
• Pääpolttimen venttiilin toiminnassa on mahtava tuntuma. Se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää riippumattomasti pääpoltinhanaa venttiilin ensimmäiseen vaiheeseen saakka. Jos vielä painat päähanaa seuraavaan askelmaan, käynnistät kakkosvaiheen; Powerplussan plus -vaiheen.
• Karjaliekki voidaan aktivoida myös erillisellä venttiilillä päähanan alla.
• Täydellinen kahdennettu poltinjärjestelmä, Powerplus Single antaa enemmän kuin uskallat toivoa!
• Powerplus Single on sertifioitu käytettäväksi kaikissa Ultramagicin 25 000 - 120 000 kuutiojalan tilavuisissa palloissa.

Jos haluat polttimeltasi enemmän Powerplus Single on tehty sinua varten.

Ultramagic todellista valinnan varaa laadukkaista kuumailmapallopolttimista! Miksi mennä muualle?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kuoret

Kestävää laatua maailman parhaista kankaista

Jokaisen Ultramagic-kuoren laatu alkaa heti suunnittelun alkuvaiheista jatkuen läpi tuotantoprosessin ja päätyen tarkkaan katsastuslentoon. Oletpa ansiolentotoimintaa harjoittava yrittäjä tai kuumailmapallourheilun harrastaja voit olla varma, että Ultramagic kuori on erityisellä huolella juuri Sinun tarpeesi huomioiden valmistettu paras kuori, mitä rahalla saa. Käytämme vain maailman parhaita pallomateriaaleja.

Yhtiö ei ole sattumalta maailman johtava pallotehdas.

Lue lisää kuorista