Valitse kieli

Lennä lämmöllä – Aeronaut!     Tilaa tästä

Uskomaton Alppien ylilento Ultramagic M56:lla!

Onnittelut maailmanennätyksen haltija Pierrick Duvoisinille tekemästään uskomattomasta lennosta!

Alppien ylitys

Maanataina 27 Joulukuuta 2010 Pierrick Duvoisin lensi 4h 34min Alppien yli yhden matkustajan ollessa kyydissä. Tämä ei ehkä vaikuta kovin erikoiselta, kunnes huomataan että he tekivät turvallisesti tämän mahtavan lennon korkeimmillaan 5892 metrissä pallolla, jonka tilavuus on vain 56 000 kuutiojalkaa!

Tämä on ensimmäinen kerta, kun näin pienellä pallolla on ylitetty Alpit kahden hengen miehistöllä. Polttoainetta kului kokonaisuudessaan 46kg – vain 10kg tunnissa!

PalloPallon on sama, jolla Pierrick lensi kaksi uutta aikalennon maailmanennätystä – hänen Ultramagic M56 Ecomagic pallonsa, lempinimeltään Newton, on valmistettu eristävästä AEROFABRIX -kankaasta.

Lentoonlähtöpaikka oli Chateu d`Oex 1000 metrin korkeudella merenpinnasta. Reitti Alppien yli kulki läheltä Matterhornia ja he laskeutuivat 174 km:n lennon jälkeen Murano Sol Po:hon 123m korkeudella merenpinnasta.
Lentoa seurasi ja kuvasi normaali, 120 000 kuutiojalan tilavuinen, kolme matkustajaa kuljettanut kuumailmapallo. Tämän pallon polttoaineen kulutus oli 140kg samalla lentoprofiililla.

Onnittelut Pierrick ja David, maailman laajuiselta Ultramagic-yhteisöltä mahtavasta suorituksestanne.

David ja Pierrick Alppien ylläDavid ja Pierrick Alppien yllä

Eristävä AEROFABRIX -kangas on saatavilla ainostaan Ultramagicilta ja sitä voidaan käyttää useisiin palloihimme.